Η εταιρεία μας KatrinCosmetics με έδρα στην Βοσπόρου 2, Μαρούσι, δημιουργήθηκε το 2009 και σας προσφέρει τα καλύτερα βιολογικά καλλυντικά σε πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Πολιτική Επιστροφών – Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Εάν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής του δραστηριότητας, τότε δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής, σύμφωνα με την § 10 του άρθρου 4 Ν. 2251/1994.
Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την εξ’ αποστάσεως αγορά, εγγράφως, εντός 14 ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Το δικαίωμα αυτό εκκινεί από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων. Η εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποστολή της δήλωσης υπαναχώρησης ή αποστολή των προϊόντων, θα θεωρείται αρκετή για την εμπρόθεσμη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης. Η δήλωση αποστέλλεται προς το κατάστημα με εμπορικό σήμα katrincosmetics.grμε τη μορφή φόρμας RMA.
Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη ή προσκομίζονται από τον ίδιο τον πελάτη στην έδρα της επιχείρησης που εδρεύει ΒΟΣΠΟΡΟΥ 2 ΚΑΙ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

TOP